Медальйони зі свинини під грибним соусом з цибулею порей та мигдалем!
Вітаємо! Медальйони не просто так входять до п’ятірки найпопулярніших страв. На створення цього шедевра потрібно трохи часу, а смак виходить справді чудовий, м’ясо тане у роті!
 
Інгредієнти🥦
Свинина (філе) – 800 г
Цибуля-порей (для соусу) – 1 шт.
Соус Грибний Видатний від Гуляй-Поле (для соусу) – 2 ст. л
Олія рослинна Гуляй-Поле (для маринаду) – 4 ч. л
Мед (для маринаду) – 2 ч. л
Сік лимонний (для маринаду) – 1 ч. л
Соєвий соус (для маринаду) – 0,5 ч. л
Олія рослинна для смаження
Спеції: перець чорний, паприка мелена, майоран, коріандр мелений
Нарізаний мигдаль – 1 ст. л
Вода пів склянки
 
Приготування🥣
🔸Робимо суміш спецій: перець чорний, паприка мелена, майоран, коріандр мелений – по 1 ч.л. М’ясо розрізаємо на медальйони, але не до кінця. Змащуємо сумішшю спецій.
🔸Робимо маринад: змішуємо обидві гірчиці, мед, сік лимона, олію та соєвий соус. Заливаємо маринад на філе свинини та залишаємо на добу у холодильнику маринуватися.
🔸Робимо соус. Для цього ріжемо кільцями цибулю-порей. Сковороду з товстим дном змащуємо рослинною олією й обсмажуємо цибулю, коли цибуля злегка обсмажилась, додаємо нарізаний мигдаль і трохи води, закриваємо сковороду і смажимо 5 хвилин на маленькому вогні. Змішуємо обсмажений порей та мигдаль з соусом Грибний Видатний.
🔸Кладемо свинину в рукав для запікання і ставимо в духовку на 50 хвилин за температури 180 градусів. Розрізаємо на порції, поливаємо соусом.
 
Смачного!❤