Рецепти

Рецепти

Всі рецепти:

Гострі сирні палички із листкового тіста

🌿Інгредієнти:Рецепти
✅Тісто дріжджове листкове – 1 лист
✅Сир твердий – 100 г
✅Майонез із кропом від Гуляй Поле – 1 ст.л.
✅Томат-паста – 1 ст.
✅Гірчиця – 1 год.
✅Перець чорний – на смак.
✅Коріандр – на смаку
✅Сіль – на смак
🌿Приготування:
🔸Тонко розкачати тісто та розрізати його навпіл.
🔸Змішати всі приправи та спеції. Змастити приготованим соусом одну половину тіста. Посипати сиром.
🔸Накрити зверху другою частиною тіста. Нарізати смужками. Кожну смужку акуратно скрутити.
🔸Викласти гострі сирні палички з листкового тіста на деко. Надіслати лист в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Хрусткі сирні палички з листкового тіста готові.
Смачного!❤
Готуйте з задоволенням!

Закуска з яєць (для бутербродів)

РецептиІнгредієнти:

  • Яйця, зварені круто – 8 шт.
  • Майонез Гірчичний від Гуляй Поле – 0,30 склянки
  • Огірок солоний – 1 шт.г
  • Паприка мелена – 1 щіпка
  • Перець чорний молотий
  • Лук-шніт (рубаний) – 1 ч. Л.

Яйця почистити й виделкою розім’яти в пюре.
Огірок максимально дрібно порубати. Лук-шніт теж порубати. У мисці змішати яйця, майонез гірчичний від Гуляй Поле, огірок, паприку, сіль і чорний мелений перець. Викласти закуску в піалу, посипати шніт і можна подавати.
Смачного!

Два види рулету з лаваша - овочевий і м'ясний

Зелений соус до м'яса

Рецепти Інгредієнти:

  • Кінза, петрушка, кріп, базилік – в рівних частинах
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Гірчичний майонез від Гуляй-Поле – до смаку

Приготування:
Зелень і часник подрібнити в блендері, змішати з гірчичним майонезом. Майонезу додати стільки, щоб консистенція соусу була не дуже густий. Зелений соус до м’яса можна підсолити, поперчити, але це вже за бажанням. Ті, хто не любить кінзу, не хвилюйтеся, різкий аромат цієї травички неяскраво виражений в соусі.

Смачного!

Сьомга в духовці. Смачно та корисно!

Рецепти

Інгредієнти 🥦
Сьомга стейки 4-5 штук
Пів лимона
Сіль, перець на смак
Спеції для риби
Майонез з екстрактом Лайм від Гуляй-Поле
Сир – 20 г

Приготування 🥣
🔸У миску видавити майонез зі смаками Лайм, додати невелику кількість спецій для риби. Обмити стейки, посолити та поперчити їх на смак, потім обмазати майонезом. Залишити на 10-20 хвилин. Розігріти духовку до 200 градусів.
🔸У той час поки риба маринується, натерти сир на дрібній тертці, а половину лимона нарізати дуже тонкими кружечками. Деко (або форму для випічки, наприклад, скляну), змастити олією Гуляй-Поле, викласти кружальцями лимона. Сьомгу викласти поверх лимонів. Зверху посипати тертим сиром. Випікати в розігрітій духовці 20 хвилин до готовності.
Смачного!

Слойки-рулетики з шинкою і сиром

РецептиІнгредієнти:
Тісто листкове дріжджове – 500 г
Шинка – 200 г
Сир твердий – 100-150 г
Зелень (кріп) – 1 пучок
Гірчичний Майонез від Гуляй Поле – 2 ст. л
Насіння кунжуту
Жовток (для змащування) – 1 шт.

Приготування:
Приготуємо начинку. Шинку і сир натерти на крупній тертці. Зелень дрібно порубати, змішаємо з гірчичним майонезом.Тісто розгортаємо в пласт, змащуємо зеленню з майонезом. Посипаємо тертою шинкою і сиром. Звертаємо рулет. Що вийшла рулет нарізаємо на шматочки шириною 4 см. Слойки укладаємо на деко, застелене пергаментним папером, змащеній олією. Змащуємо яйцем, посипаємо насінням кунжуту. Випікаємо в розігрітій духовці при 200 градусах 20-25 хвилин, до рум’яності.

Добре, бо своє!

Курячі стегенця, запечені в майонезно-грибному соусі, в рукав

РецептиІнгредієнти:
Курячі стегна – 1 кг (5 шт.)
Печериці – 250 г
Цибуля ріпчаста  фіолетовий – 100 г (1 шт.)
Олія – ​​45 мл (3 ст. Ложки)
Гірчичний майонез від Гуляй-Поле – 3 ст. ложки
Базилік свіжий – 1-2 гілочки
Кріп свіжий – 1-2 гілочки
Паприка копчена мелена – 0,5 ч. Ложки
Приправа для курки – 0,5 ч. Ложки
Сіль – 0,5 ч. Ложки (на смак)
Перець чорний мелений – 0,25 ч. Ложки

Приготування:

Підготуйте продукти.

  1. Змішаємо гірчичний майонез з сушеним часником, додати дрібку солі.
  2. Ріпчасту цибулю очистить, промийте і наріжте півкільцями або чверть кільцями.Печериці протріть вологим кухонним рушником і розріжте навпіл (або на четвертинки, якщо гриби великі).
  3. Увімкніть духовку для розігріву до 230 градусів. Розігрійте в сковороді рослинну олію й обсмажте цибулю на сильному вогні 2-3 хвилини, до м’якості. Додайте в сковороду печериці, перемішайте та обсмажте на середньому вогні 5-7 хвилин.
  4. Гриби зменшаться в розмірі, рідина випарується, а цибуля стане карамельного кольору – можна знімати сковороду з вогню.
  5. Зелень кропу і базиліка промийте, струсіть і подрібніть.
  6. У глибокій мисці з’єднайте гірчичний майонез, обсмажені цибулю і гриби, подрібнені кріп і базилік, приправу для курки, паприку, сіль і чорний мелений перець. Лопаткою перемішайте всі інгредієнти в однорідний грибний соус.
  7. Курячі стегенця промити, обсушити й додайте в грибний соус. Перемішайте (або змастити лопаткою), щоб кожен шматочок курки був покритий майонезом, грибами та спеціями з усіх боків.
  8. Курку з соусом викладіть в рукав для запікання, зав’яжіть його з обох сторін і проколіть ножем (або зубочисткою) в декількох місцях для виходу пари (якщо немає спеціальних отворів в рукаві). Помістіть рукав у форму для запікання або на деко.
  9. Запікайте куряче м’ясо з грибами в розігрітій до 230 градусів духовці 40-50 хвилин, до готовності (при надрізі повинен виділятися прозорий сік). Потім дістаньте форму з рукавом з духовки та почекайте 2-3 хвилини.
  10. Акуратно розріжте рукав ножицями (обережно, всередині дуже гаряча пара!) І дайте курячому м’ясу постояти ще 6-8 хвилин. Курячі стегенця, запечені в майонезно-грибному соусі, перекладіть в блюдо для подачі, прикрасьте свіжим базиліком або іншою зеленню.Курка вийшла настільки смачною і соковитою, що цей рецепт міцно оселився у мене в закладках. Запечені в духовці курячі стегна – це смачний і ситний обід або вечерю для всієї родини. Таку птицю можна подати й гостям!
    Смачного!

Курячі стегенця, запечені в майонезно-грибному соусі, в рукав

Огуречный салат с маслинами - Салаты с майонезом рецепты

Інгредієнти:
2 огірка,
1 пучок салату,
15 маслин,
100 г сиру,
Лимонний майонез від Гуляй-Поле – 1-2 ст. л.

Приготування:
🔸Наріжте огірки соломкою, сир – брусочками, а маслини – кільцями.
🔸Додайте дрібно рване листя салату, змішайте інгредієнти та заправте Лимонним майонезом.
Смачного!

Рулет з індички (або свинини) з печерицями та болгарським перцем

РецептиІнгредієнти:
(на 6 порцій)
Філе індички (або свинина) – близько 1 кг
Печериці – 100 г
Цибуля зелена – 100 г
Часник – 6 зубчиків
Сир – 200 г
Перець болгарський – 1 шт.
Вино сухе біле – 100 мл
Гірчиця – 2 ст. л. (Можна більше)
Лимонний майонез від Гуляй-Поле – 1-2 ст. л.
Олія – ​​близько 50 г
Сіль на смак
Перцева суміш – на смак
Кунжут – 15-20 г або до смаку

Приготування:

  1. М’ясо вимити, обсушити. Гострим ножем розрізати м’ясо так, щоб вийшов пласт. Для цього зробити по центру надріз, не доходячи до низу 1 см. Потім продовжувати розрізати м’ясо вправо і вліво, також не доходячи до краю 1 см. Розкрити шматок м’яса як книжку.
  2. М’ясо гарненько відбити (не до дірок), посолити, поперчити й змастити гірчицею.
  3. Гриби нарізати соломкою. Часник нарізати. Обсмажити гриби з часником (5-10 хвилин) на розігрітій сковороді з маслом.
  4. Солодкий перець нарізати дрібною соломкою. Нарізати зелену цибулю. Натерти сир.
  5. Змішати солодкий перець (в мисці) з обсмаженими грибами та зеленою цибулею. Додати сир, все перемішати, трохи поперчити й злегка підсолити.
  6. Викласти отриману суміш на м’ясо, акуратно згорнути рулет і зв’язати його ниткою. Рулет з індички укласти в форму для запікання з високими краями (краще класти рулет на підставку).
  7. Приготувати соус: вино + лимонний майонез + рослинна олія + трохи солі та перцю. Змастити соусом рулет. Залишки соусу вилити в форму.
  8. Запікати рулет з філе індички в духовці близько 1,5 годин при температурі 180-190 градусів. У процесі запікання поливати рулет з індички соусом (я пару раз полила олією з розмарином для аромату), посипати кунжутом. Якщо соус сильно випаровується, додавайте трохи води.

    Смачного!

Заправки для салатів

Рецепти    ТОП 3 заправки для салатів від “Гуляй-поле”

До вашої уваги топ математично-кулінарних прикладів відмінних заправок до ваших салатів!
1. 2 ст.л. оливкового масла + 1,5 ст.л. білого винного оцту + ч.л. гірчиці ТМ Гуляй-поле Гостра + ст.л. меду + посолити і поперчити за смаком.
2. Лимонний сік 1 ст. л. + гірчиця ТМ Гуляй-поле Гостра 1 ч. л. + рідкий мед 1 ч.л. + оливкова олія extra virgin 6 ст.л. + білий винний оцет 1 ст.л. + морська сіль (за смаком) + мелений чорний перець (за смаком).
3. Майонез ТМ Гуляй-поле Салатний 7 ст. л. + оливкова олія нерафінована першого холодного віджиму 3 ст. л. + оцет яблучний (або сік лимонний) 1 ст. л. + гірчиця ТМ Гуляй-поле Гостра 1 ч. л. + сіль 0,25 ч. л. (за смаком) + цукор 0,5 ч. л. (за смаком) + перець чорний мелений 0,25 ч. л. (за смаком)

Хліб на майонезі

Любите згрішити хлібом з майонезом? А якщо ми вам скажемо, що таку комбінацію продуктів можна поєднати інакше, зробивши її корисною?
Давайте приготуємо самі хліб на майонезі!
Нам знадобиться:
🥛кефір 1, 5% – 200 мл
🍞дріжджі пресовані – 20 гр
🧂цукор-пісок – 1 ч.л.
🧂сіль – 0,5 ч.л.
🌿гірчиця ТМ Гуляй-поле Гостра – 1 ч.л.
🌾борошно – 400 гр
🐓майонез ТМ Гуляй-поле Сімейний – 4 ст.л.
1. Підігріти кефір, додати дріжджі та цукор, залишити на 15 хв.
2. Додати майонез, гірчицю, сіль та просіяти борошно.
3. Замісити тісто руками (15 хв) та залишити на годину у теплі.
4. Помістити у духовку на 40-50 хв. при 190 гр. Краще ставити у холодну духовку.
Смачного!

Чікен рол з нагетсами, сиром та соусом Тартар на кальмар від Гуляй Поле.

Рецепти🌿Інгредієнти:
На 2 порції
✅Вірменський лаваш – 2 штуки
✅Кетчуп – 7 столових ложок
✅Гірчиця Гостра від Гуляй Поле – 2 столові ложки
✅Зелений салат – 60 г
✅Нагетси (напівфабрикат) – 120 г
✅Помідори – 1 г
✅Твердий сир – 24 г
✅Огірки – 1 штука
✅Зелень – на смак
✅Соус Тартар на кальмар від Гуляй Поле – 5 столових ложок
🌿Приготування:
🔸Викладіть заморожені нагетси на сковорідку, обсмажуйте 5-7 хвилин. Готові порізати на невеликі шматочки.
🔸Овочі вимити. Помідори та огірки порізати кружками. Цибулю дрібно нарізати. Сир порізати соломкою.
🔸На велику тарілку викласти лаваш, змастити гірчицею і кетчупом. Злегка відступивши від краю, викласти лист салату.
🔸Далі викладаємо один за одним (ак легше буде згорнути лаваш, щоб він не порвався): 2 кружечки помідора, 5 кружечків огірка, сир, нагетси. Зверху полити соусом тартар на смак, посипати зеленню і цибулею.
Звернути лаваш рулетом.
Смачного!❤

Салат з брокколі, з куркою, сиром і грибним соусом Гуляй Поле.

Мінімум калорій, максимум смаку і яскравості!

Рецепти

Інгредієнти:

  • Капуста броколі – 350 г
  • Сир твердий – 150 г
  • Куряче філе відварене – 250 г
  • Соус Гуляй поле «Грибний видатний» – 40 г
  • Часник – 1 зубчик

Відваріть капусту броколі в киплячій підсоленій воді протягом 2 хвилин, потім промийте холодною водою, щоб капуста швидко охолола і зберегла свій колір.  Потім потрібно дрібно порізати попередньо відварене куряче філе.  На великій тертці натерти сир.  За бажанням можна видавити зубчик часнику.  Додайте грибний соус «Грибний видатний», мелений перець і перемішайте.  Подавати салат до столу можна також посипавши рубаним кропом і волоськими горіхами.  Салат виходить досить ситним, але при цьому не надто калорійним і дуже смачним.

Піца

Ніжні курячі ніжки з хрусткою скоринкою!

Цукіні з сиром фета і часниковим соусом

Легка закуска – за 15 хвилин !
РецептиІнгредієнти:
Цукіні 1 шт.
Помідори черрі 4 шт.
Сир фета 100 г
Олія соняшникова ТМ Гуляй-поле 3 ст.л.
Оцет Яблучний 1 ч.л.
Соус ТМ Гуляй Поле “Часниковий бувай здоровий”
Кунжут 20 г
Петрушка

Приготування:
1.Цукіні помийте, обсушіть і наріжте кільцями 0.5 см. Посоліть і поперчіть з обох сторін, додайте розмарину, потім змастіть соняшниковою олією Гуляй-поле з одного боку.

2.Викладіть цукіні на розігріту сковороду тією стороною, яка змазана маслом і обсмажте 1-2 хвилини. У цей час змастіть і другу сторону маслом, переверніть цукіні і готуйте ще 1-2 хвилини.

3.Сир поріжте товстими скибочками. Для соусу змішайте Соус “Часниковий бувай здоровий” та 1 ст.л. соняшникової олії від ТМ Гуляй-поле, додайте яблучний оцет за смаком.

4.На тарілку викладіть по черзі скибочки сиру і цукіні, змастивши кожну сторону соусом. Прикрашайте страву помідорами чері, петрушкою і кубиками фети і подавайте до столу.

Смачного!

Медальйони зі свинини під грибним соусом з цибулею порей та мигдалем!

На створення цього шедевра потрібно трохи часу, а смак виходить чудовий!
Рецепти

Інгредієнти🥦
Свинина (філе) – 800 г
Цибуля-порей (для соусу) – 1 шт.
Соус Грибний Видатний від Гуляй-Поле (для соусу) – 2 ст. л
Олія рослинна Гуляй-Поле (для маринаду) – 4 ч. л
Мед (для маринаду) – 2 ч. л
Сік лимонний (для маринаду) – 1 ч. л
Соєвий соус (для маринаду) – 0,5 ч. л
Олія рослинна для смаження
Спеції: перець чорний, паприка мелена, майоран, коріандр мелений
Нарізаний мигдаль – 1 ст. л
Вода пів склянки
 
Приготування🥣
🔸Робимо суміш спецій: перець чорний, паприка мелена, майоран, коріандр мелений – по 1 ч.л. М’ясо розрізаємо на медальйони, але не до кінця. Змащуємо сумішшю спецій.
🔸Робимо маринад: змішуємо обидві гірчиці, мед, сік лимона, олію та соєвий соус. Заливаємо маринад на філе свинини та залишаємо на добу у холодильнику маринуватися.
🔸Робимо соус. Для цього ріжемо кільцями цибулю-порей. Сковороду з товстим дном змащуємо рослинною олією й обсмажуємо цибулю, коли цибуля злегка обсмажилась, додаємо нарізаний мигдаль і трохи води, закриваємо сковороду і смажимо 5 хвилин на маленькому вогні. Змішуємо обсмажений порей та мигдаль з соусом Грибний Видатний.
🔸Кладемо свинину в рукав для запікання і ставимо в духовку на 50 хвилин за температури 180 градусів. Розрізаємо на порції, поливаємо соусом.
 
Смачного!❤

Запечена картопля з беконом та сиром у грибному соусі

Смачна вечеря для всієї сім’і!

РецептиІнгредієнти для порції на 4-6:

20 невеличких картоплин
100-150 г шинки/грудинки
200 г твердого сиру
Соус Грибний видатний від ТМ Гуляй-поле
Для змазування: олія ТМ Гуляй-поле, 3-4 дольки часнику, сіль, перець, паприка, орегано, зелень
Приготування:
  • Картоплю добре миємо, відварюємо в підсоленій воді до готовності
  • Грудинку/шинку нарізаємо на невеличкі шматочки і підсмажуємо на сухій сковороді
  • Змішуємо натертий чи роздавлений часникодавкою часник, сіль, перець, паприку, орегано, і олію Гуляй-поле
  • Викладаємо картоплю на деко застелене пергаментом, кожну картоплину роздавлюємо товкучкою і змазуємо часниковою олією
  • Зверху на змазану картоплю викладаємо підсмажену грудинку, і запікаємо картоплю в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці – 25 хв
  • Виймаємо з духовки картоплю, поливаємо соусом Грибний Видатний, присипаємо сиром і зеленню, печемо ще пару хв, потрібно тільки щоб сир розтанувВідразу подаємо до столу
    Добре, бо своє!

Печений лосось з ніжним грибним соусом Грибний Видатний від Гуляй-Поле


Рецепти
🌿Інгредієнти:
✅Філе лосося – 500 г
✅Олія оливкова або соняшникова для змащування – 1 ст. л
✅Соус Грибний Видатний від Гуляй-Поле — на смак✅Часник – 3 зубчики
✅Соєвий соус – на смак
✅Спеції розмарин, чебрець, чорний перець – на смак

🌿Приготування:

🔸Підготуємо продукти. Добре промийте лосось під водою і протріть сухою серветкою.
Помістимо всі спеції у посуд, додамо соєвий соус, часник. Перемішуємо до однорідної субстанції, ви також можете додати ще будь-які сухі приправи, такі як базилік, шавлія, куркума, або паприка на смак.
🔸Змажемо олією форму для запікання. Викладаємо лосось у форму і добре змащуємо спеціями з усіх боків.
🔸Запікаємо в духовці 15 хвилин при температурі 200 градусів.
🔸При подачі на тарілку викладіть лосось, зверху поливаємо Грибним соусом від Гуляй-Поле. Соус зі шматочками грибів відмінно доповнює смак ніжної риби.

Добре, бо своє!

Салат «Цезар» з соусом Часниковий бувай здоровий!

Рецепти

🌿Інгредієнти
✅Лист салату – 160 г
✅Курка (філе) – 200 г
✅Помідори чері – 100 г
✅Сир пармезан тертий – 20 г
✅Грінки – 2 жмені
✅Соус Часниковий бувай здоровий від Гуляй-Поле
✅Олія соняшникова Гуляй Поле – 4 ст.л
✅Сіль, свіжомелений чорний перець – на смак
✅Вино біле сухе – 300 мл
🌿Приготування
🔸Підготувати інгредієнти салату. Куряче філе промити, нарізати невеликими брусочками, посолити, поперчити та обсмажити на соняшниковій олії Гуляй Поле, потроху додаючи біле вино.
🔸Листя салату промити проточною водою, потім ретельно обсушити паперовими рушниками. Порвати на невеликі шматочки й заправити соусом Часниковий бувай здоровий.
🔸Додати шматочки курки та перемішати. Викласти на тарілку або салатник. Помідори вимити та розрізати на половинки. Викласти на салат разом із грінками та сиром.
Смачного!

Флорентійська запечена паста з грибами в сирному соусі

Рецепти

🌿ІІнгредієнти
Макарони – 300 г
Соняшникова олія Гуляй Поле – 1 столова ложка
Гриби – 500 г
Часник – 2 зубчики
Свіже листя шпинату – 150 г
Тертий твердий сир – 50 г
Соус Сирний неймовірний від Гуляй Поле – 200 г

🌿Приготування
🔸Варіть макарони 10 хвилин. Злийте воду. У цей час розігрійте духовку до 180 градусів. Розігрійте олію у великій сковороді, додайте гриби, смажте на сильному вогні 5 хвилин до золотистого кольору.
🔸Потім зменште вогонь, додайте часник і обсмажте протягом 1 хвилини. Додайте спеції до смаку і перекладіть гриби у неглибоку форму для випікання.
🔸 Дрібно поріжте помитий шпинат і змішайте з соусом Сирний Неймовірний від Гуляй Поле.
🔸Додайте в пасту половину сирного соусу зі шпинатом, поставте назад на вогонь і розігрійте протягом декількох хвилин.
🔸Додайте спеції до смаку, потім рівним шаром викладіть пасту зверху на гриби.
🔸Вилийте сирний соус, що залишився, зверху посипте тертим сиром і випікайте 5 хвилин до появи хрусткої скоринки.

Смачного !

Кесаділья з куркою та яйцем!

РецептиІнгредієнти 🥦
Куряче яйце – 1 штука
Помідор – 1 штука
Зелень на смак
Сіль на смак
Соус Часниковий бувай здоровий від Гуляй Поле – 2 столові ложки
Тортильї або лаваш – 1 штуки

Куряча грудка – 100 грамів

Приготування 🥣
🔸 Курячу грудку нарізати кубиками, обсмажити на сковороді з додаванням солі.
🔸 Яйце збити віночком, змішати з нарізаним кубиками помідором, посолити та обсмажити на сковороді з двох сторін.
🔸 Один бік Тортильї змастити столовою ложкою соусу Часниковий бувай здоровий, на один бік (як на чебурек) викласти дрібно нарізаний омлет, кубики курки, посипати зеленню і накрити іншою половиною.

🔸 Нагріти сковороду в якій смажився омлет, покласти в неї тортилью, притиснути рукою зверху, щоб вона стала плоскою та обсмажити з двох боків.

Добре, бо своє !