Прості рецепти ресторанних страв з соусом «Часниковий бувай здоровий».
Сьогодні ми будемо готувати “Цукіні з сиром фета і часниковим соусом”.
Легка закуска з обсмажених солодких цукіні, доповнена ніжним сиром фета і пікантним часниковим соусом – проста страва, яку готують за 15 хвилин!
Інгредієнти:
Цукіні 1 шт.
Помідори черрі 4 шт.
Сир фета 100 г
Олія соняшникова ТМ Гуляй-поле 3 ст.л.
Оцет Яблучний 1 ч.л.
Соус ТМ Гуляй Поле “Часниковий бувай здоровий”
Кунжут 20 г
Петрушка
Приготування:
- Крок перший
Цукіні помийте, обсушіть і наріжте кільцями 0.5 см. Посоліть і поперчіть з обох сторін, додайте розмарину, потім змастіть соняшниковою олією Гуляй-поле з одного боку. - Крок другий
Викладіть цукіні на розігріту сковороду тією стороною, яка змазана маслом і обсмажте 1-2 хвилини. У цей час змастіть і другу сторону маслом, переверніть цукіні і готуйте ще 1-2 хвилини. - Крок третій
Сир поріжте товстими скибочками. Для соусу змішайте Соус “Часниковий бувай здоровий” та 1 ст.л. соняшникової олії від ТМ Гуляй-поле, додайте яблучний оцет за смаком. - Крок четвертий
На тарілку викладіть по черзі скибочки сиру і цукіні, змастивши кожну сторону соусом. Прикрашайте страву помідорами чері, петрушкою і кубиками фети і подавайте до столу.
Бажаємо вам смачного та гарного дня!