Всі рецепти:
Гострі сирні палички із листкового тіста















Хрусткі сирні палички з листкового тіста готові.
Смачного!
Готуйте з задоволенням!
Закуска з яєць (для бутербродів)
Інгредієнти:
- Яйця, зварені круто – 8 шт.
- Майонез Гірчичний від Гуляй Поле – 0,30 склянки
- Огірок солоний – 1 шт.г
- Паприка мелена – 1 щіпка
- Перець чорний молотий
- Лук-шніт (рубаний) – 1 ч. Л.
Яйця почистити й виделкою розім’яти в пюре.
Огірок максимально дрібно порубати. Лук-шніт теж порубати. У мисці змішати яйця, майонез гірчичний від Гуляй Поле, огірок, паприку, сіль і чорний мелений перець. Викласти закуску в піалу, посипати шніт і можна подавати.
Смачного!
Два види рулету з лаваша - овочевий і м'ясний
Інгредієнти:
Для овочевого лаваша з корейською морквою:
Лаваш тонкий – 2 листи
Морква, приготована по-корейськи – 150 г
Сир – 150 г
Огірки свіжі – 3 шт.
Листя салату – невеликий пучок
Майонез c кропом від Гуляй Поле – приблизно 2 ст. ложки
*
Для м’ясного лаваша з болгарським перцем:
Лаваш тонкий – 3 листи
Для 1-го шару начинки:
Морква сира – 1 шт.
Сир – 100 г
Часник – 4 зубки
Майонез лимонний від Гуляй Поле – 60 г
Для 2-го шару начинки:
Яйця – 5 шт.
Перець болгарський – 2 шт.
Майонез лимонний від Гуляй Поле – 40 г
Для 3-го шару начинки:
Ковбаса варена – 300 г
Зелена цибуля – невеликий пучок
Майонез Гуляй Поле – 40 г
Приготування:
Овочевий лаваш з корейською морквою.
Приготування лаваша з овочевою начинкою займе 15 хвилин.
Сир подрібнити, скориставшись середньої теркою.
Огірок натерти на тертці, призначеної для корейської моркви.
На перший лист розгорнутого лаваша нанести тонким шаром кроповий майонез від Гуляй Поле. Заповнити весь простір лаваша тертим сиром та розірваним листям салату.
Накрити все другим шаром лаваша. Розподілити по цьому лаваш корейську моркву. І натерті огірки. (Сіль в цій начинці не знадобиться, тому що сир і майонез містять достатню її кількість.)
Згорнути рулет, щільно притискаючи шари. Рулет запечатати в плівку і покласти його в холодильник.
Через годину овочевий рулет просочиться і буде готовий до вживання. Зберігати в холодильнику такий лаваш з овочевою начинкою можна протягом доби.
М’ясний лаваш з болгарським перцем.
Цей рулет складається з 3-х шарів лаваша з 3-ма різними начинками.
На приготування м’ясного рулету потрібно трохи більше часу, близько пів години.
Моркву подрібнити на середній терці. Так само подрібнити сир.
Змішати сир, морква, видавлений пресом часник і лимонний майонез.
Начинка № 1 готова.
Яйця відварити, нарізати кубиком. Нарізати кубиками болгарський перець.
Заготівля для начинки № 2 готова.
Ковбасу нарізати довгими смужками. Зелену цибулю дрібно порубати.
Заготівля для начинки № 3 готова.
Процес складання м’ясного лаваша:
Перший лист лаваша намазати начинкою № 1.
Зверху укласти 2-й шар лаваша. Всю поверхню лаваша тонко змастити кроповим майонезом.
Рівномірно розподілити начинку з яєць і болгарського перцю (заготівля № 2).
Накрити начинку 3-м листом лаваша. Змастити кроповим майонезом поверхню лаваша.
Рівномірно розподілити на аркуші прошарку ковбасу і зелена цибуля (заготівля № 3).
Акуратно, придавлюючи пласти лаваша з начинками, згорнути рулет.
Запечатати рулет в плівку і відправити в холодильник.
Вживати і зберігати м’ясний рулет з лаваша слід аналогічно овочевому варіанту.
Витягнувши рулети з харчової плівки, нарізати їх гострим ножем на порційні шматочки (ширина одного шматочка – приблизно 3 см).
Чаруючи яскравими квітами, зріз рулету неодмінно приверне здивовані погляди, радуючи дружну компанію всіма кольорами минулого літа.
Спробуйте. Смачного!
Зелений соус до м'яса
Інгредієнти:
- Кінза, петрушка, кріп, базилік – в рівних частинах
- Часник – 3-4 зубчики
- Гірчичний майонез від Гуляй-Поле – до смаку
Приготування:
Зелень і часник подрібнити в блендері, змішати з гірчичним майонезом. Майонезу додати стільки, щоб консистенція соусу була не дуже густий. Зелений соус до м’яса можна підсолити, поперчити, але це вже за бажанням. Ті, хто не любить кінзу, не хвилюйтеся, різкий аромат цієї травички неяскраво виражений в соусі.
Смачного!
Сьомга в духовці. Смачно та корисно!
Інгредієнти
Сьомга стейки 4-5 штук
Пів лимона
Сіль, перець на смак
Спеції для риби
Майонез з екстрактом Лайм від Гуляй-Поле
Сир – 20 г
Приготування
У миску видавити майонез зі смаками Лайм, додати невелику кількість спецій для риби. Обмити стейки, посолити та поперчити їх на смак, потім обмазати майонезом. Залишити на 10-20 хвилин. Розігріти духовку до 200 градусів.
У той час поки риба маринується, натерти сир на дрібній тертці, а половину лимона нарізати дуже тонкими кружечками. Деко (або форму для випічки, наприклад, скляну), змастити олією Гуляй-Поле, викласти кружальцями лимона. Сьомгу викласти поверх лимонів. Зверху посипати тертим сиром. Випікати в розігрітій духовці 20 хвилин до готовності.
Смачного!
Слойки-рулетики з шинкою і сиром
Інгредієнти:
Тісто листкове дріжджове – 500 г
Шинка – 200 г
Сир твердий – 100-150 г
Зелень (кріп) – 1 пучок
Гірчичний Майонез від Гуляй Поле – 2 ст. л
Насіння кунжуту
Жовток (для змащування) – 1 шт.
Приготуємо начинку. Шинку і сир натерти на крупній тертці. Зелень дрібно порубати, змішаємо з гірчичним майонезом.Тісто розгортаємо в пласт, змащуємо зеленню з майонезом. Посипаємо тертою шинкою і сиром. Звертаємо рулет. Що вийшла рулет нарізаємо на шматочки шириною 4 см. Слойки укладаємо на деко, застелене пергаментним папером, змащеній олією. Змащуємо яйцем, посипаємо насінням кунжуту. Випікаємо в розігрітій духовці при 200 градусах 20-25 хвилин, до рум’яності.
Добре, бо своє!
Курячі стегенця, запечені в майонезно-грибному соусі, в рукав
Інгредієнти:
Курячі стегна – 1 кг (5 шт.)
Печериці – 250 г
Цибуля ріпчаста фіолетовий – 100 г (1 шт.)
Олія – 45 мл (3 ст. Ложки)
Гірчичний майонез від Гуляй-Поле – 3 ст. ложки
Базилік свіжий – 1-2 гілочки
Кріп свіжий – 1-2 гілочки
Паприка копчена мелена – 0,5 ч. Ложки
Приправа для курки – 0,5 ч. Ложки
Сіль – 0,5 ч. Ложки (на смак)
Перець чорний мелений – 0,25 ч. Ложки
Приготування:
Підготуйте продукти.
- Змішаємо гірчичний майонез з сушеним часником, додати дрібку солі.
- Ріпчасту цибулю очистить, промийте і наріжте півкільцями або чверть кільцями.Печериці протріть вологим кухонним рушником і розріжте навпіл (або на четвертинки, якщо гриби великі).
- Увімкніть духовку для розігріву до 230 градусів. Розігрійте в сковороді рослинну олію й обсмажте цибулю на сильному вогні 2-3 хвилини, до м’якості. Додайте в сковороду печериці, перемішайте та обсмажте на середньому вогні 5-7 хвилин.
- Гриби зменшаться в розмірі, рідина випарується, а цибуля стане карамельного кольору – можна знімати сковороду з вогню.
- Зелень кропу і базиліка промийте, струсіть і подрібніть.
- У глибокій мисці з’єднайте гірчичний майонез, обсмажені цибулю і гриби, подрібнені кріп і базилік, приправу для курки, паприку, сіль і чорний мелений перець. Лопаткою перемішайте всі інгредієнти в однорідний грибний соус.
- Курячі стегенця промити, обсушити й додайте в грибний соус. Перемішайте (або змастити лопаткою), щоб кожен шматочок курки був покритий майонезом, грибами та спеціями з усіх боків.
- Курку з соусом викладіть в рукав для запікання, зав’яжіть його з обох сторін і проколіть ножем (або зубочисткою) в декількох місцях для виходу пари (якщо немає спеціальних отворів в рукаві). Помістіть рукав у форму для запікання або на деко.
- Запікайте куряче м’ясо з грибами в розігрітій до 230 градусів духовці 40-50 хвилин, до готовності (при надрізі повинен виділятися прозорий сік). Потім дістаньте форму з рукавом з духовки та почекайте 2-3 хвилини.
- Акуратно розріжте рукав ножицями (обережно, всередині дуже гаряча пара!) І дайте курячому м’ясу постояти ще 6-8 хвилин. Курячі стегенця, запечені в майонезно-грибному соусі, перекладіть в блюдо для подачі, прикрасьте свіжим базиліком або іншою зеленню.Курка вийшла настільки смачною і соковитою, що цей рецепт міцно оселився у мене в закладках. Запечені в духовці курячі стегна – це смачний і ситний обід або вечерю для всієї родини. Таку птицю можна подати й гостям!
Смачного!
Курячі стегенця, запечені в майонезно-грибному соусі, в рукав
Інгредієнти:
2 огірка,
1 пучок салату,
15 маслин,
100 г сиру,
Лимонний майонез від Гуляй-Поле – 1-2 ст. л.
Приготування:
Наріжте огірки соломкою, сир – брусочками, а маслини – кільцями.
Додайте дрібно рване листя салату, змішайте інгредієнти та заправте Лимонним майонезом.
Смачного!
Рулет з індички (або свинини) з печерицями та болгарським перцем
Інгредієнти:
(на 6 порцій)
Філе індички (або свинина) – близько 1 кг
Печериці – 100 г
Цибуля зелена – 100 г
Часник – 6 зубчиків
Сир – 200 г
Перець болгарський – 1 шт.
Вино сухе біле – 100 мл
Гірчиця – 2 ст. л. (Можна більше)
Лимонний майонез від Гуляй-Поле – 1-2 ст. л.
Олія – близько 50 г
Сіль на смак
Перцева суміш – на смак
Кунжут – 15-20 г або до смаку
Приготування:
- М’ясо вимити, обсушити. Гострим ножем розрізати м’ясо так, щоб вийшов пласт. Для цього зробити по центру надріз, не доходячи до низу 1 см. Потім продовжувати розрізати м’ясо вправо і вліво, також не доходячи до краю 1 см. Розкрити шматок м’яса як книжку.
- М’ясо гарненько відбити (не до дірок), посолити, поперчити й змастити гірчицею.
- Гриби нарізати соломкою. Часник нарізати. Обсмажити гриби з часником (5-10 хвилин) на розігрітій сковороді з маслом.
- Солодкий перець нарізати дрібною соломкою. Нарізати зелену цибулю. Натерти сир.
- Змішати солодкий перець (в мисці) з обсмаженими грибами та зеленою цибулею. Додати сир, все перемішати, трохи поперчити й злегка підсолити.
- Викласти отриману суміш на м’ясо, акуратно згорнути рулет і зв’язати його ниткою. Рулет з індички укласти в форму для запікання з високими краями (краще класти рулет на підставку).
- Приготувати соус: вино + лимонний майонез + рослинна олія + трохи солі та перцю. Змастити соусом рулет. Залишки соусу вилити в форму.
- Запікати рулет з філе індички в духовці близько 1,5 годин при температурі 180-190 градусів. У процесі запікання поливати рулет з індички соусом (я пару раз полила олією з розмарином для аромату), посипати кунжутом. Якщо соус сильно випаровується, додавайте трохи води.
Смачного!
Заправки для салатів
ТОП 3 заправки для салатів від “Гуляй-поле”
Хліб на майонезі







Чікен рол з нагетсами, сиром та соусом Тартар на кальмар від Гуляй Поле.


















Салат з брокколі, з куркою, сиром і грибним соусом Гуляй Поле.
Мінімум калорій, максимум смаку і яскравості!
Інгредієнти:
- Капуста броколі – 350 г
- Сир твердий – 150 г
- Куряче філе відварене – 250 г
- Соус Гуляй поле «Грибний видатний» – 40 г
- Часник – 1 зубчик
Відваріть капусту броколі в киплячій підсоленій воді протягом 2 хвилин, потім промийте холодною водою, щоб капуста швидко охолола і зберегла свій колір. Потім потрібно дрібно порізати попередньо відварене куряче філе. На великій тертці натерти сир. За бажанням можна видавити зубчик часнику. Додайте грибний соус «Грибний видатний», мелений перець і перемішайте. Подавати салат до столу можна також посипавши рубаним кропом і волоськими горіхами. Салат виходить досить ситним, але при цьому не надто калорійним і дуже смачним.
Піца
Інгредієнти:
- Яйця – 2шт
- Борошна – 10 ст.л.
- Соль – 1/2 ч.л.
- Соус Гуляй поле «Грибний видатний» – 3 ст.л.
- Вода – 50 мл
- Гриби (шампіньйони) – 100 г
- Помідори – 3 шт.
- Копченої курки – 200 г
- Кетчуп – 1 ст.л.
- Сир – 100 г
1) Готуєм
о тісто. У миску розбиваємо яйця, додаємо сіль і збиваємо вінчиком. Вводимо борошно і перемішуємо. Додаємо воду. Тісто має на виході вийти рідкуватим.
2) Готуємо начинку. Нарізаємо помідори і гриби слайсами, курку шматочками. Гриби треба обсмажити, для видалення зайвої вологи.
3) У розігріту сковороду додаємо масло. Тісто розподіляємо по всій поверхні, змащуємо верх спочатку кетчупом, потім грибним соусом.
Викладаємо начинку: 1й шар-гриби, наступний-курка, потім помідори. Накриваємо кришкою і готуємо на слабкому вогні 15-20 хв.
Тепер засипаємо тертим сиром і під кришку ще на 5 хв. Смачного!
Ніжні курячі ніжки з хрусткою скоринкою!
Інгредієнти
Курині ніжки – 800 г
Паприка – 1 столова ложка
Сіль на смак
Мелений чорний перець на смак
Соус Папрік на пікнік від Гуляй-Поле – 4 столові ложки
Лимонний сік – 1 столова ложка.
Приготування
Курячі ніжки промити та викласти в глибоку форму.
Приготуємо маринад. Змішуємо соус Папрік на пікнік, сіль, паприку, мелений перець, лимонний сік додаємо останнім. Ретельно перемішуємо.
Добре перемішаємо курячі ніжки з маринадом. Поставити на годину в холодильник
Викладаємо у форму для запікання та відправляємо в духовку приблизно на годину за температури 150-160 градусів за Цельсієм.
Страва готується дуже просто та швидко! Смачного!
Цукіні з сиром фета і часниковим соусом
Легка закуска – за 15 хвилин !
Інгредієнти:
Цукіні 1 шт.
Помідори черрі 4 шт.
Сир фета 100 г
Олія соняшникова ТМ Гуляй-поле 3 ст.л.
Оцет Яблучний 1 ч.л.
Соус ТМ Гуляй Поле “Часниковий бувай здоровий”
Кунжут 20 г
Петрушка
Приготування:
1.Цукіні помийте, обсушіть і наріжте кільцями 0.5 см. Посоліть і поперчіть з обох сторін, додайте розмарину, потім змастіть соняшниковою олією Гуляй-поле з одного боку.
2.Викладіть цукіні на розігріту сковороду тією стороною, яка змазана маслом і обсмажте 1-2 хвилини. У цей час змастіть і другу сторону маслом, переверніть цукіні і готуйте ще 1-2 хвилини.
3.Сир поріжте товстими скибочками. Для соусу змішайте Соус “Часниковий бувай здоровий” та 1 ст.л. соняшникової олії від ТМ Гуляй-поле, додайте яблучний оцет за смаком.
4.На тарілку викладіть по черзі скибочки сиру і цукіні, змастивши кожну сторону соусом. Прикрашайте страву помідорами чері, петрушкою і кубиками фети і подавайте до столу.
Смачного!
Медальйони зі свинини під грибним соусом з цибулею порей та мигдалем!
На створення цього шедевра потрібно трохи часу, а смак виходить чудовий!
Запечена картопля з беконом та сиром у грибному соусі
Смачна вечеря для всієї сім’і!
Інгредієнти для порції на 4-6:
- Картоплю добре миємо, відварюємо в підсоленій воді до готовності
- Грудинку/шинку нарізаємо на невеличкі шматочки і підсмажуємо на сухій сковороді
- Змішуємо натертий чи роздавлений часникодавкою часник, сіль, перець, паприку, орегано, і олію Гуляй-поле
- Викладаємо картоплю на деко застелене пергаментом, кожну картоплину роздавлюємо товкучкою і змазуємо часниковою олією
- Зверху на змазану картоплю викладаємо підсмажену грудинку, і запікаємо картоплю в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці – 25 хв
- Виймаємо з духовки картоплю, поливаємо соусом Грибний Видатний, присипаємо сиром і зеленню, печемо ще пару хв, потрібно тільки щоб сир розтанувВідразу подаємо до столу
Добре, бо своє!
Печений лосось з ніжним грибним соусом Грибний Видатний від Гуляй-Поле
Інгредієнти:
Філе лосося – 500 г
Олія оливкова або соняшникова для змащування – 1 ст. л
Соус Грибний Видатний від Гуляй-Поле — на смак
Часник – 3 зубчики
Соєвий соус – на смак
Спеції розмарин, чебрець, чорний перець – на смак
Приготування:




Добре, бо своє!
Салат «Цезар» з соусом Часниковий бувай здоровий!
Інгредієнти
Лист салату – 160 г
Курка (філе) – 200 г
Помідори чері – 100 г
Сир пармезан тертий – 20 г
Грінки – 2 жмені
Соус Часниковий бувай здоровий від Гуляй-Поле
Олія соняшникова Гуляй Поле – 4 ст.л
Сіль, свіжомелений чорний перець – на смак
Вино біле сухе – 300 мл
Приготування
Підготувати інгредієнти салату. Куряче філе промити, нарізати невеликими брусочками, посолити, поперчити та обсмажити на соняшниковій олії Гуляй Поле, потроху додаючи біле вино.
Листя салату промити проточною водою, потім ретельно обсушити паперовими рушниками. Порвати на невеликі шматочки й заправити соусом Часниковий бувай здоровий.
Додати шматочки курки та перемішати. Викласти на тарілку або салатник. Помідори вимити та розрізати на половинки. Викласти на салат разом із грінками та сиром.
Смачного!
Флорентійська запечена паста з грибами в сирному соусі
🌿ІІнгредієнти
✅Макарони – 300 г
✅Соняшникова олія Гуляй Поле – 1 столова ложка
✅Гриби – 500 г
✅Часник – 2 зубчики
✅Свіже листя шпинату – 150 г
✅Тертий твердий сир – 50 г
✅Соус Сирний неймовірний від Гуляй Поле – 200 г
🌿Приготування
🔸Варіть макарони 10 хвилин. Злийте воду. У цей час розігрійте духовку до 180 градусів. Розігрійте олію у великій сковороді, додайте гриби, смажте на сильному вогні 5 хвилин до золотистого кольору.
🔸Потім зменште вогонь, додайте часник і обсмажте протягом 1 хвилини. Додайте спеції до смаку і перекладіть гриби у неглибоку форму для випікання.
🔸 Дрібно поріжте помитий шпинат і змішайте з соусом Сирний Неймовірний від Гуляй Поле.
🔸Додайте в пасту половину сирного соусу зі шпинатом, поставте назад на вогонь і розігрійте протягом декількох хвилин.
🔸Додайте спеції до смаку, потім рівним шаром викладіть пасту зверху на гриби.
🔸Вилийте сирний соус, що залишився, зверху посипте тертим сиром і випікайте 5 хвилин до появи хрусткої скоринки.
Смачного !
Кесаділья з куркою та яйцем!


Куряча грудка – 100 грамів




Нагріти сковороду в якій смажився омлет, покласти в неї тортилью, притиснути рукою зверху, щоб вона стала плоскою та обсмажити з двох боків.
Добре, бо своє !